Industriële deuren

Alle industriële stalen deuren van Bruynzeel maken wij speciaal voor jou op maat. Exact in de stijl die jij wilt, in verschillende uitvoeringen, ontworpen in de typische, robuuste industriële stijl. Een populaire interieurstijl, met donkere kleuren en metaal. Daar passen deze deuren perfect in. De stalen deuren, ook wel taatsdeuren genoemd, hebben een verfijnd metalen frame in een matte grafietzwarte afwerking. Samen met de riante glazen ruiten, die zorgen voor maximale lichtinval, is er een balans met het zware materiaal. Voor iedere ruimte hebben wij een passende deur, die past bij jouw stijl en kamer. Is je ruimte beperkt, dan is een praktische schuifdeur ideaal. Wil je graag een opvallende deur, die eruit spingt qua design? Dan is de officiële taatsdeur echt iets voor jou. Je 'gewone' binnendeur vervangen voor een stalen deur, is mogelijk in iedere ruimte. Al deze deuren zijn uit te breiden met glazen panelen aan de bovenzijde of weerzijden van de deur. Een zweefdeurkast zorgt ook in andere ruimtes voor een industriële sfeer.

Glassoort stalen deuren

Niet alleen het formaat of de soort deur is een keuze die je kan maken. Ook in het glas heb je zelf de keuze. Het type glas maakt een de deur nog interessanter. Het grootste deel van de deur bestaat uit glas. Of je kiest voor transparant glas om de ruimte groter en open te laten lijken. Toch meer privacy of een scheidend element in de ruimte. Dan is matglas een optie. Zo krijg je toch veel licht in je kamer én je deelt de kamer ook op. 
Bij de zweefdeurkast is het mogelijk te kiezen voor deurpanelen met spiegelglas. 

Handgrepen

Om je deur compleet te maken, is het mogelijk je deur samen te stellen met handgreep naar keuze. Een langwerpige stafvorminge handgreep is hiervoor de beste optie. Die ligt in lijn met het ontwerp van de deurstijl. Ook kan je keuzen voor een kleinere beugelgreep met strak ontwerp. Beide afgewerkt in dezelfde kleur als de deurstijl, zodat deze grepen perfect passen bij het design van de deur. Om meer nadruk te leggen op de stalen deuren en het minimalistische design, is het bij sommige opstellingen ook mogelijk de deuren zonder handgreep samen te stellen. 

divider