Vloerverwarming

Hoe heerlijk is het om in de koude wintermaanden toch op je blote voeten door je woonkamer te lopen. En niet alleen warmte voor je voeten, de gehele kamer is warmer. Met de zekerheid van gelijkmatige temperatuur op iedere plek. Dat is vloerverwarming. Geen radiatoren meer in je kamer, maar verwarming in je vloer. Woninginrichting-aanhuis.nl freest vloerverwarmingen in bestaande dekvloeren, zoals betonvloeren en soms ook in aanwezige tegelvloeren. Vloerverwarming heeft een groot aantal voordelen, waardoor deze erg populair is:

  • minder energieverbruik
  • prettige omgevingswarmte
  • geen radiatoren meer nodig
  • geen koude voeten meer

Infrezen vloerverwarming

Nooit meer koude voeten en een behaagelijk gevoel in huis. Woninginrichting-aanhuis.nl freest vloerverwarmingen in bestaande dekvloeren, zoals betonvloeren en soms ook in aanwezige tegelvloeren. Vloerverwarming laten infrezen kan als bijverwarming, maar zeker ook als hoofdverwarming. Met vele voordelen als energiebesparing, gelijkverdeelde warmte én geen koude voeten meer. Geïnteresseerd in vloerverwarming? Kom dan naar de Woninginrichting-Aanhuis.nl winkel bij jou in de buurt. 

Onze werkwijze

Wij, of liever gezegd onze opgeleide vakmannen, verzorgen de totale installatie van de vloerverwarming, van het infrezen tot het aansluiten van het systeem, inclusief het adviseren en aanbrengen van een energie zuinige pomp. De sleuven smeren wij vervolgens aan met een sterke snelcement van eurocol en tenslotte egaliseren wij de vloer. Hierdoor garanderen wij dat er geen schade of doortekening in de vloer kan ontstaan. Onze vakmannen leggen daarna de gewenste vloer, zoals een pvc-vloer of marmoleum op de afgewerkte egalinelaag.

Je krijgt totale garantie voor het complete systeem, de vloer en op de doortekening. Mocht er dus lekkage ontstaan, wat komt door de installatie van de vloerverwarming, dan vallen de volgende herstelwerkzaamheden onder de garantie:

  • Herstel vloerverwarming
  • Herstel lekkage
  • Herstel dekvloer
  • Herstel pvc-vloer (als de pvc-vloer is aangeschaft bij Woninginrichting-Aanhuis.nl)

Vloerverwarming is geschikt voor pvc-vloeren, marmoleum en een aantal tapijtvloeren. Het is minder geschikt voor houten-vloeren, laminaat en goed isolerend tapijt. Laat je goed en uitgebreid informeren in onze winkel. We leggen je graag alle mogelijkheden uit. 

divider